Wie zijn wij?

Jan Acke:

Ik  heb al 30 jaar ervaring als zelfstandig kinesitherapeut. Vandaag combineer ik de thuispraktijk met huisbezoeken bij minder mobiele patiënten en werk ook als zelfstandig kinesitherapeut in Jan Palfijn ziekenhuis waar ik op diverse afdelingen het zorgteam vervoeg.

Tijdens mijn behandelingen in het ziekenhuis zie ik diverse pathologieën waardoor ik deze ervaring kan implementeren bij de revalidatie en nazorg van patiënten. Door de voor handen zijnde revalidatieruimte in de thuispraktijk met de nieuwste toestellen,  kan op maat van de patiënt een programma worden samengesteld: de patiënt wordt individueel begeleid bij de noodzakelijke oefeningen tijdens de herstelperiode. Deze krijgt indien nodig een oefenschema mee om deze te integreren in de thuissituatie.

Beschikt over het Pro-Q-Kine-kwaliteitslabel (zie ook www.kinesitherapie.be).

Is geconventioneerd.

Els Decoene:

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Gent als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatierichting Musculoskeletale aandoeningen (sportkinesitherapie).

Nadien volgde ik de postgraduaatopleiding Manuele Therapie en specialiseerde ik me tevens als Myofasciaal Therapeut. Ondertussen heb ik reeds 6 jaar praktijkervaring en blijf ik via bijscholingen op de hoogte van de nieuwste technieken om de patiënt zo optimaal mogelijk te behandelen.

Is niet-geconventioneerd.

Over ons:

Kineteam9000 is een groepspraktijk van 2 kinesitherapeuten, elk met zijn specifieke specialisaties.

Een behandeling bestaat uit een anamnese en een grondig klinisch en functioneel onderzoek. Zo trachten we de oorzaak van jouw klachten in kaart te brengen en de behandeling ervoor zo gericht mogelijk uit te voeren.

Een behandeling kan bestaan uit:

  • Passieve technieken zoals harmonics, massage, mobilisaties en manipulaties
  • Actieve technieken zoals oefentherapie, stretching en houdingscorrectie
  • Advies en thuisoefeningen